24. marts 2011

Nr. 23

Jeg er ret enig med mig selv i at Anders Kristensen er den lækreste fyr, jeg har scoret. Han er lyshåret, veltrænet, og så har han den lækreste ryg, jeg nogen sinde har set på et mandfolk! MUMS! Han gik på årgangen over mig i 3.A - en klasse fyldt med indavl (rigtig mange kærestepar!), og Anders har da også været kæreste med et par stykker fra den klasse! Jeg snakkede første gang med ham til en fest hjemme hos ham, som Mia og jeg havde inviteret os selv til. Senere kørte vi ned på Baren i en indkøbsvogn, som jeg kørte brutalt ind i en kantsten på et tidspunkt, hvor Anders sad i den.
Jeg kyssede med ham på et tidspunkt efter en meget fuld aften på kroen, hvor han havde drukket i hvert fald 20 glas champagne. Jeg var cirka lige så fuld og på vej hjem til en anden Anders, skulle jeg ind på en parkeringsplads for at tisse. Parkeringspladsen var omgivet af nogle buske, som jeg ret hurtigt fandt ud af var rosenbuske - dvs. jeg fandt først ud af det efter jeg havde vadet igennem dem og faldet den halve meter, som jeg ikke havde opdaget, der var fra buskene og ned til parkeringspladsen - dagen efter havde jeg en masse flotte lilla opsvulmede rifter, som jeg stadig har ar efter!
Anders kysser hamrende godt! - senere bildte jeg mig selv ind, at jeg havde følelser for ham, men jeg kan forestille mig, at det bare var fordi han ser så pissegodt ud. Da jeg kyssede med ham var han kærester med Lise og havde noget kørende med en helt tredje tøs, så det er nok egentlig meget godt, at det aldrig blev til noget mellem mig og ham.  

2 kommentarer:

 1. Har lige brugt det sidste kvarter på, at være totalt opslugt af din blog. Den er godt nok helt unik og sjov :)

  Den minder mig om min vildt ungdom(er godt nok kun 22), og giver mig helt lyst til at drikke mig fuld og kysse på fyre ;)
  - Det skal dog lige siges, at jeg har været i et forhold i 3 år nu, så det er nok ikke så godt, at få de lyster :D

  /Simone
  www.fashionmanifest.dk

  SvarSlet
 2. :D det glæder mig, at du er underholdt!!
  - Anna

  SvarSlet