2. marts 2011

Nr. 1

Jeg kan egentlig huske det ret tydeligt. Det kan måske have noget at gøre med at jeg var ædru. ikke bare ædru, jeg havde faktisk aldrig været fuld. Men jeg havde togskinner, og det er i hvert fald mindst lige så sejt. Det var dengang det var sejt at gå til sodavandsdiskotek, og dengang vi havde det sjovt til fester uden at være fulde... Marie mødte Kasper til en af de fester. De er forresten stadig sammen efter 5 år!, crazy shit. Men det var ikke lige det, det skulle handle om. Det skal handle om mit første kys.. (og om cirka 3 indlæg kommer i til at høre om mit sidste ædru kys - LOL). Han hed Anders og var en af Kaspers venner. Han var nok det længste væk nogen kan komme fra at være min type. Jeg gider egentlig ikke fortælle hvordan han ser ud, det er ikke særlig interessant. Vi sad i en sofa på Kaspers værelse og så film - dvs. Anders og jeg så film mens Kasper og Marie sad og kiggede intenst på os og bare ventede på at vi skulle kysse. Det lå også virkelig i luften, at vi skulle. Og det gjorde vi. Jeg kan faktisk ikke huske om det var ham eller mig, der startede, men taget i betragtning at min evne til at tage initiativ dengang kunne ligge på et meget lille sted, har det nok været ham. Det jeg kan huske er kvalme. Det var mit første kys. Kvalme.

6 kommentarer:

 1. SÅ!!! - jeg har læst din blog til ende! Hver kys er læst og forestillet! Det er fantastisk!!! Jeg glæder mig til videre frem! Jeg kan sige at mit første kys også var ren kvalme.

  SvarSlet
 2. hehe :D dejligt at du gider læse det hele :) og fedt at det ikke kun er mig, der fik kvalme af mit første kys :P

  SvarSlet
 3. Jeg har lige opdaget din blog, og jeg vil sige, jeg kan ikke få hænderne ned, vil læse helt til ende, tror der bliver en masse grin, og måske nogle kan minde mig om de kys jeg har fået ;)

  SvarSlet
 4. haha, skide godt du! :D håber i hvert fald, det kan underholde dig!

  SvarSlet
 5. Ej det har underholdt godt, og har da tænkt mig at følge! :D og desuden har jeg videregivet din blog til masser af veninder og venner! :D
  Super fed blog :D

  SvarSlet
 6. Skide fedt! :D mange tak - det er sødt af dig :)

  SvarSlet