14. marts 2011

Nr. 13

Lige nu ville jeg ønske at jeg kunne springe frem til nummer 46!! Ååååh gud. Nr. 46.. jeg tænker ikke på andet lige nu..
Nr. 13 er en hel anden sag. David Larsen. Jeg tror nok at han er halvt fransk.. sådan udtales hans fornavn i hvert fald.. ikke fordi det gør ham et hak bedre. Han er en slesk og klam fyr.. Jeg kyssede med ham to gange. Begge gange for at gøre Bjarke jaloux, tror jeg nok.. Det virkede også begge gange. Første gang var nytår 2009. Jeg holdt nytår sammen med Line, som jeg plejer og vi var til en snusket fest hos en anden, der også hedder Line. Da der ikke var nogen ledige siddepladser, valgte jeg at sætte mig på David og snave med ham. Anden gang var til elevrådets julefrokost. Der var han bare endnu mere påtrængende og ulækker og ville ikke give slip på mig.. Jeg var fandme nødt til at ringe til dem, der sad nede i kælderen, før han ville give slip. Klamme svin.

7 kommentarer:

 1. fed blog..
  tænkte på om du ikke ville blive fast læser på min og omvendt..?

  http://minblog-emmelie.blogspot.com/

  -emmelie

  SvarSlet
 2. Hahha det er for fedt det her.. har du skrevet alt ned eller hvad? ;)

  SvarSlet
 3. nemlig :D mens der stadig var så få, at jeg kunne huske dem alle uden at have en liste besluttede jeg, at det ville være pinligt ikke at vide hvem og hvor mange jeg havde kysset med :)

  SvarSlet
 4. Haha :-D Jeg havde engang en liste over hvem jeg havde kysset med (dog ikke hvordan, men hvornår) og så fik jeg en kæreste og tænkte jeg aldrig skulle bruge den liste igen (LOOOOOL)... Han er så nu min ekskæreste og min liste er væk :(

  SvarSlet
 5. arj, det er sku ærgeligt! sådan nogle lister må man ikke smide væk :P

  SvarSlet