17. april 2011

Nr. 46

Her kommer den længe ventede nummer 46 :P Jeg må indrømme at jeg selv er ret stolt af denne her scoring. Ikke fordi den adskiller sig meget fra nogle af de andre, for som de fleste af mine andre scoringer har denne her heller ikke ført til noget andet en en enkelt nat. Men det var til gengæld en vold fed nat!
Et par veninder og jeg havde været til koncert i Huset i Magstræde. Vi drak så mange øl, at der til sidst ikke kunne stå flere ølflasker på vores bord, så vi var godt parate til at tage i byen bagefter. Vi startede med at tage på Vela, men der var fuldstændig crowded, så vi gik ret hurtigt igen. Bagefter gik vi i Seven-eleven, men blev smidt ud fordi vi stod og spiste i døren. Så fandt vi en bar, men blev også smidt ud derfra, fordi vi ikke alle sammen ville købe noget at drikke. Efter det var vi rimelig negative, men besluttede at prøve at finde et andet sted. Vi fandt så en bar i nærheden af Rådshuspladsen, hvor vi besluttede at blive selvom der var helt proppet med mennesker. Line og Jeg stod i baren og drak shots, da Line fik øje på en fyr, der hed Jesper, som hun var ret sikker på at hendes søster havde gået i klasse med, og hun besluttede at gå over og sige hej. Jeg blev først stående, men fik så øjenkontakt med Jespers ven, og han vinkede mig over til dem. Vi stod og snakkede lidt, og de spurgte så om vi ville med videre til et andet sted, og det gjorde vi så.
Den næste bar vi kom til, var lige så proppet, og Line og jeg endte igen oppe i baren på jagt efter noget at drikke. Mens Line bestilte stod jeg og gloede rimelig åbenlyst på to fyre. Den ene kom over til mig, og spurgte hvem af dem jeg kiggede på og jeg svarede "Måske jer begge to", men sandheden er at jeg prøvede at komme i tanker om, om det var de to fyre vi var fulgtes derhen med. Jeg var så fuld, at jeg faktisk havde glemt hvordan de så ud. Men det var dem. Og det var ikke ham, Jesper, der var kommet over til mig, jeg var interesseret i. Det var den anden, som hed Emil. Så ham gik jeg over og snakkede med, og så kyssede vi. Vi snakkede og kyssede og havde det ret sjovt i noget tid. På et tidspunkt var jeg ude og ryge med Line, og så spurgte hun mig om jeg godt vidste at Emil var lillebror til en rimelig kendte fodboldspiller. Det vidste jeg ikke, og jeg anede heller ikke hvem den fodboldspiller var før den aften.. Det var Jesper, der havde sagt til Line, hvem han var, men Emil havde bedt hende om ikke at sige det videre til mig, for det skulle ikke være derfor jeg tog med ham hjem, hvis jeg ville med ham hjem. Og det var heller ikke derfor jeg tog med ham hjem. Jeg havde helt vildt meget lyst til ham, men jeg havde menstruation, så jeg kunne ikke havde sex med ham - og jeg sagde også til ham at vi ikke kunne have sex, hvis jeg tog med ham hjem, men han ville gerne have mig med hjem alligevel. Så det gjorde selvfølgelig. Det synes jeg fandme er sødt :P Jeg sov hos ham og vågnede op næste dag med slemme tømmermænd. Emil skulle til brunch, men jeg fik lov til at ligge og sove videre og så bare smække mig ud, når jeg ikke gad være der længere. Da jeg stod op, så jeg at det var en ret fed lejlighed, han boede i, og jeg snusede lidt rundt. Det skal man, når man har chancen :P

3 kommentarer:

  1. du score altid for vildt . x

    SvarSlet
  2. fuck hvor nice. lyder som en god tur i byen! Din blog virker ikke ringe, overvejer kraftigt at blive fast læser, kunne være så lækkert hvis du ville gøre det samme? :-))

    SvarSlet
  3. haha, mange tak :D jeg kigger lige forbi din blog.

    SvarSlet