16. april 2011

Nr. 45

Hej folkens :D fordi jeg fejrede påskeferie, og at jeg har fundet mig en lejlighed, var jeg for fuld og for lidt hjemme til at udgive et indlæg i går - men her kommer så nummer 45.

Det var dagen inden Juleferien i 3.g. Vi havde lige afleveret studieretningsprojekt og de fleste fra 3.g var med nede og fejre det på Baren. Vi drak godt igennem og det lykkedes mig at bruge 1900 kroner på shots og diverse andre ting! Jeg tror aldrig jeg har drukket så meget på en aften, og havde også en super fed aften! På et tidspunkt tænkte jeg: "hey, ham der Adrian fra 3. e ser da ret sexet ud!". Jeg havde aldrig snakket med ham før, men det kom jeg ret hurtigt til! Der gik ikke ret lang tid, før vi begyndte at kysse rigtig meget oppe i baren. Kroen lukkede kl. 5 eller deromkring, og vi skulle være på skolen samme morgen klokken 8 til juleafslutning. Jeg tog så med nogle stykker hjem til Kasper fra 3.d, delvist fordi vi ligeså godt kunne holde os vågne hele natten, og delvist fordi jeg rigtig gerne ville kysse lidt mere med Adrian :P Vi endte med at ligge og hygge nede i stuen, mens stort set alle de andre var faldet i søvn oppe i Kaspers seng! klokken halv otte eller deromkring tog vi så op på skolen. Jeg var stadig ret fuld, og det lykkedes mig også at skvatte godt og grundigt på vej derop. Jeg snakkede ikke rigtig mere med Adrian før nytårsaften, hvor vi endte hjemme hos mig klokken syv om morgenen efter at have været til hver vores fest. Og så havde vi sex igen efter en gymnasiefest i starten af april.

6 kommentarer:

 1. En sær og special blog, I like! :)

  SvarSlet
 2. Hvordan ville du reagere, hvis folk genkender dig i denne blog? :)

  SvarSlet
 3. Jeg kender ikke ret mange, der blogger - så jeg tror egentlig ikke det er så sandsynligt. Men hvis jeg gjorde, måtte jeg jo bare tage det. Jeg skammer mig ikke over at have været sammen med så mange, hvis det er det du tænker på - ellers ville jeg da slet ikke turde lave sådan en blog :P

  SvarSlet
 4. Jeg mener bare... Du nævner detaljer, navne osv. Det har intet at gøre med om hvor mange, tænker mere ... det er jo dit privatliv. :)
  Det er vel anderledes at fortælle det "anonymt" til fremmede end nogen, du kender ret godt, hvis du forstår? :)

  SvarSlet
 5. Det har du ret i. Det er jo ret privat "stuff", der kommer ud. Men jeg er alligevel ikke utryg ved at dele det med så mange "fremmede".

  SvarSlet