24. maj 2011

Nr. 52

I'm back in the game, bitches! Jeg kan love jer at eksaminer ikke holder mig fra at drikke mig fuld og gå aaaaalt for meget i byen. Men jeg er stadig ikke nået så langt ud over bygrænsen... Jeg glæder mig til at nogle af mine venner flytter til København, så jeg kan gå i byen der uden at skulle holde mig vågen til morgentoget går!
Nr. 52 var på Baren (selvom jeg troede jeg havde mødt samtlige fyre, der kommer der). Jeg mødte ham første gang efter vores gallafest. En veninde og jeg havde lige bundet ca. 10 Mokai, og syntes at nu var det på tide at gå i byen i vores galla-dress. Da vi ankom til baren, var der halvtomt, men vi var ret fulde, og havde egentlig nok i hinanden. Der kom så en fyr over til mig, og jeg fik på daværende tidspunkt ikke fat i hans navn, men vi snakkede lidt om noget, jeg absolut ikke kan huske et ord af.. Da vi så senere gik på diskotek var han også der. Jeg stod i baren og ventede på en øl jeg kunne bunde, fordi jeg lige havde haft en ret nedern samtale med Nick (Nr. 31 - hvis i husker ham?) da der kom en fyr og trak mig ud på dansegulvet. Nu er jeg ikke særlig stor fan af at danse, men jeg tænkte at det var bedre end at stå og surmule i baren på min gallaaften. Så jeg dansede i kjole og slæb og det hele. bagefter spurgte han om mit nummer, og det fik han så også. Jeg gik hjem fra byen efter det var blevet lyst og sov kun et par timer. Da jeg vågnede lå der en sms på min mobil fra Danny. Jeg priste mig lykkelig for at han skrev sit navn i den besked, for jeg kunne hverken huske hvad han hed eller hvordan han så ud. overhovedet ikke!! - det er godt nok lang tid siden jeg har været så fuld.. Vi skrev ret meget sammen den følgende uge og mødtes igen på Baren i fredags. - og jeg kunne selvfølgelig ikke kende ham. PINLIGT!!! uheldigvis for ham startede han mødet med at spilde en drink ud over mig. det er bare et ærgerligt førstehåndsindtryk at give.. men det lykkedes ham alligevel at købe et kys af mig, ved at give mig en drink.. Forresten lavede han også et ret sejt trick lidt senere. Han gik op i baren og købte to drinks, og spurgte om han kunne få den ene dobbelt op, fordi han var ved at drikke en tøs fuld, som han havde tænkt sig at score. Haha.

5 kommentarer:

 1. hehe, ja jeg kan jo ikke bare lade mine læsere i stikken :P

  SvarSlet
 2. nej... du må hellere gøre det snart igen for vores skyld... vi keder os jo ihjel ;)

  SvarSlet
 3. Haha. det er også fedt at kunne gå ud og kysse fyre, og kalde det research :D

  SvarSlet
 4. Kan se at du er vild med MOKAÏ. Har du set at du kan vinde din helt egen MOKAÏ bil til at cruise rundt med pigerne i? Eller et års forbrug af MOKAI? http://vind.mokai.dk/

  SvarSlet