4. december 2012

Nr. 74

Okay, så siden sidst er jeg begyndt på universitetet, sagt mit job op, lavet ALT andet end at studere, fået lejlighed i den store by, dumpet min første eksamen nogensinde og snydt jer for hele tre indlæg (bare rolig - jeg kunne aldrig finde på at stoppe!). Her er nummer 74. - Og i har nok fundet ud af at jeg ikke er typen, der holder hvad jeg lover, så jeg lader være med at love hvornår i får de næste to!

Det er efterhånden et par måneder siden jeg mødte nummer 74. Det var faktisk efter den første dag på uni. Jeg havde mødt en masse nye mennesker og trængte til at være sammen med en af mine veninder. Hun var også lige startet og hendes studie havde lejet en bar, så der tog jeg hen. Min veninde har travlt beskæftiget med en dude på 29, hun lige havde mødt, så hendes veninde og jeg besluttede at gå på scoretogt. Øllene gled hurtigt ned, og vi fik hevet den ene fyr efter den anden med ud på dansegulvet. Jeg hader ellers at danse, men mange ting er ikke som de plejer når man har drukket. Og vores strategi gav også i den grad pote! Jeg scorede en mega lækker fyr og snavede uhæmmet og usmageligt med ham på dansegulvet indtil vi besluttede at rykke festen hjem til ham (altså vores egen lille tomands-fest). Jeg besluttede at tage tilbage i byen igen til min veninde efter en god gang sex. Vi skulle sove hos hendes bror, og da vi nåede derhen omkring klokken 5 om morgenen, sker der det, som altid sker, når man er skide stiv. Man prøver at lukke sig ind med en nøgle og kommer til at bøje den, så man ikke kan komme ind. Okay, det sker måske ikke så tit - men i hvert fald endte det hele med at jeg måtte få min mor til at komme og hente mig klokken halv seks om morgenen, hvilket hun var ret utilfreds med. Det forstår man jo slet ikke ;)

Bonusinfo: For at få stillet min sexlyst har jeg både været i den anden ende af landet for at besøge min Roskildeflirt (nr. 56) og tilbragt alt for meget tid i sengen sammen med Nr. 63 - I know! Shame. On. Me.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar