31. oktober 2011

Nr. 66

Nu har jeg ikke flere undskyldninger for at lade jer vente længere på den her.. jeg ved faktisk ikke helt, hvor jeg skal begynde..Det er en ret fuld aften.. og ret uklar. Det er faktisk ret svært for mig at fortælle en historie, hvor jeg kan huske cirka 20 procent af, hvad der skete.. Jeg kan huske rødvin, øl, mere rødvin og vistnok også noget med nogle shots. Og så fik en eller anden den fremragende idé, at nu var det på tide, at tage i byen - og det skulle ikke undre mig, hvis idéen var mig egen :b Det viste sig så desværre, at der var ret kedeligt i byen, og der var næsten ingen, vi kendte. En, der hedder Robert, kom hen til mig. Jeg kender ham fra gymnasiet, hvor han gik to klasser over mig. Vi har aldrig vekslet mere end et par sætninger, og det gjorde vi egentlig heller ikke den aften. Det er noget af det jeg ikke kan huske. Min veninde fortalte mig dagen efter, at hun så ham komme hen til mig og så talte vi sammen i højest to minutter, hvorefter vi begge to ret målrettede forlod baren. Han boede åbenbart lige overfor og havde åbenbart en madras i sit skur, iiih hvor belejligt. Jeg kan faktisk ikke huske, at vi kyssede, men jeg har svært ved at forestille mig, at vi ikke gjorde, for vi havde sex i hans skur. end of story.

Og så kan jeg da lige holde jer opdaterede på nummer 63. Han droppede mig. Jeg sagde jo, at han var som en lukket bog og jeg ikke anede om havde følelser for mig eller ej. Det havde han ikke - overhovedet ikke. Jeg må indrømme at jeg blev ret ked af det, selvom jeg ikke havde forventet det store fra ham, når nu han viste mig så lidt..
What can I say.. I'm just not the marrying kind - apparently.

4 kommentarer:

 1. Jeg er virkelig en sucker for dine kyssehistorier. Nu ved jeg ihvertfald jeg ikke skal blande rødvin, øl, mere rødvin og shots ;)

  Jeg er ked af at høre det med nummer 63, især nu hvor du kunne lide ham. - Lukkede bøger er som limet sammen!

  SvarSlet
 2. Tak for medfølelsen :D Men det ville jo heller ikke gå, hvis jeg fik en kæreste - så ville min blog jo gå helt i stå! :D

  SvarSlet
 3. Er vild med dine historier!
  Sikke en godt blog du har, den er meget inspirerende!
  Håber du vil kigge forbi Duneing.blogspot.com, vi kan evt. følge hinanden??

  Kh duneing.blogspot.com

  SvarSlet
 4. tak ska du ha :D jeg ska nok kigge forbi din blog.
  - Anna

  SvarSlet