13. oktober 2011

Nr. 65 (og lidt nr. 63. men jeg ved ikke hvor meget)

Okay, jeg ved godt, at jeg er ret sløv i betrækket for tiden, med at holde jer opdateret. Det her skete nemlig for flere uger siden. Jeg er sådan cirka det modsatte af stolt over den her historie, men ud ska den jo.. satans. Hvis nu jeg ikke lige befandt mig i den situation, som jeg gør, er det egentlig bare en sjov historie.. Men med nr. 63 i baghovedet, var det måske ikke lige det smarteste træk. Vi var i byen, og jeg syntes, at det var for lang tid siden vi sidst havde misbrugt mit dankort, så det gjorde vi godt og grundigt med diverse shots og drinks til mange mange penge (min konto sagde AV dagen efter!!) Jeg har jo tillagt mig som vane altid at holde udkig efter interessante fyre, og jeg har faktisk lidt svært ved at gå i byen uden at have en scoring som mit mål. Jeg gik lidt med en indre kamp i mit hovedet hele aftenen om jeg skulle lægge an på denne her fyr, som jeg senere fandt ud af hed Mads. Jo flere drinks jeg fik jo nemmere blev det for mig at beslutte, at jeg godt måtte score, selvom jeg så en del til Kasper (nr. 63). Og ja, til sidst var min promille så høj, at det slet ikke var til diskussion længere. Jeg ville have ham. Og når der er nogen, jeg vil have, så skal jeg nok også få dem. Og det gjorde jeg. Godt og grundigt.. Vi besluttede at det var en fandens god ide at holde morgenfest hos Katja og mig, så vi gik hjem til mig sammen med et par andre. De andre satte sig og drak videre ved bordet, ved siden af min seng, og Mads og jeg lagde os i min seng, og der gik jo ikke længe før han ikke kunne holde fingrene for sig selv.. så det endte med - ja nu kommer det MEGA pinlige - at vi havde sex i min seng en meter fra 3 af mine venner, som sad og drak.. LIGE VED SIDEN AF.. jeg prøver stadig at fortrænge det.. senere fandt jeg ud af at han kun vaqr 17 år.. og jeg er altså langt over 19.. Men hvad fanden.. så har man da også prøvet det..

Bonusinfo: Jeg havde faktisk ikke set Mads før, selvom vi bor i samme by, så jeg stalkede ham lige lidt på face dagen efter og fandt til min store overraskelse ud af at han er bror.. og ikke bare bror - TVILLING - til Allan, som jeg kyssede med i starten af 2. g (nr. 24). den havde jeg sku ikke helt set komme.. lille by. alt for lille by!!

Update: Og ja, nu hvor jeg alligevel sidder her midt om natten, kan jeg da også lige give jer en ordentlig update på Kasper (nr. 63). Jeg ser stadig lige meget til ham, men det føles lidt som om pladen efterhånden bare kører i samme rille. Vi ses og sover sammen, har god sex, ser film, laver mad og hygger os. Men det er så også det. Det bliver ikke mere spændende. Jeg savner ham, når vi ikke er sammen, og glæder mig altid til at ligge i hans arme igen. Jeg bliver glad af at være sammen med ham.. Men jeg ved sku ikke om jeg synes det er nok.. vi har set meget til hinanden de sidste 2 måneder og jeg er nået til det punkt på hvor jeg gerne vil vide om det skal blive til noget mere eller om det skal blive til ingenting.. Jeg vil gerne have afklaret med mig selv, om jeg egentlig føler nok for ham - for noget føler jeg, det ved jeg - og om han føler noget for mig. For på det punkt er han en lukket bog.. Jeg ved slet ikke hvad han vil med mig, og det irriterer mig grænseløst!!!

5 kommentarer:

 1. Hahahah, kunne slet ikke overskue det, da det gik op for mig at det ikke bare var numre, men fyrer!

  www.buberri.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Elsker din blog!(-:
  Kig gerne forbi min http://fashionofthelove.blogspot.com/
  Bliv fast læser, hvis du kan lide den:-)

  Christina S

  SvarSlet
 3. fed blog :-))

  http://123swag.blogspot.com/

  SvarSlet