9. april 2012

Den, der skulle have været nummer 69.

Nu vi er i gang kan i da også få en lille hyggelig historie (ironisk tonefald) - som på dejligste vis bekræfter mig "Mænd er idioter"-teori! Min veninde og jeg var på hjem fra skole, og min veninde skulle ind og aflevere sin mobil til reparation. På vej ud blev vi så stoppet af en sælger fra Telenor, som spurgte om vi ville med i biografen.. Vi blev begge to rimeligt forvirrede og svarede ikke rigtig.. jeg vidste sku ikke helt om han mente det eller hvad. Det var så fordi man kunne vinde en biograftur med nogle lodder. Vi fik et par stykker hver, og sælgeren, som hed Nikolaj prøvede ihærdigt at sælge mig en eller anden fancy telefon, som jeg slet ikke var interesseret i. Men han var ret charmerende, så vi blev hængende lidt alligevel, og vi jokede lidt med at hvis jeg vandt biografturen skulle jeg da tage ham  med! Vi kom til at tale med en af de andre sælgere om nogle abonnementer, og lidt efter kom Nikolaj hen igen. Jeg sagde så til ham at jeg desværre ikke vandt noget på lodderne, hvortil han svarede: "det var sku ærgeligt! ska vi gøre det alligevel?" - jeg tror mit hjerte hoppede lidt af helvedes til - men jeg spillede bare cool, og sagde, at det kunne vi da godt! så jeg fik hans nummer, og lovede at skrive til ham. Jeg kunne bare slet ikke få hænderne ned, da vi endelig gik væk fra butikken!! jeg blev for helvede lige inviteret ud af en helt fremmed og meget charmerende og sød fyr. Jeg tænkte bare at livet var da skønt! Vi skrev lidt frem og tilbage og aftalte at tage ud og spise om tirsdagen ugen efter. Han ville lige skrive til mig hvor og hvornår vi skulle mødes..
Da vi nåede tirsdag eftermiddag, og han ikke havde skrevet, skrev jeg til ham og spurgte om han havde fundet ud af noget. Han svarede ikke. Jeg ventede i nogle timer hos en veninde - men han svarede aldrig.. Så jeg måtte skuffet tage hjem uden date. Og jeg havde faktisk glædet mig ret meget! Men på den anden side var det måske meget godt at finde ud af at han var en idiot med det samme, i stedet for at begynde at date ham og så finde ud af det senere, og blive ked af det.. Det mest irriterende er, at jeg lige fra starten sagde at det værste, der kunne ske nu, var at jeg blev brændt af - og så gjorde jeg det. Og jeg forstår ikke hvorfor.. Det var jo ham, der inviterede mig ud!


Så kan i få den, der rent faktisk blev til nummer 69 lidt senere :P

2 kommentarer:

  1. EJ! Det lød jo ellers næsten perfekt!

    SvarSlet
  2. jeg tror man skal se sådan på det, at hvis det lyder for godt til at være sandt - så ER det for godt til at være sandt!!

    SvarSlet