6. december 2012

Nr. 75

Så nåede jeg én tættere på de 100 - ikke at jeg stopper der, men det jubilæum kommer vi jo nok til at fejre på et tidspunkt, hvis ikke jeg dør af skrumpelever og rygerlunger inden da!

Et par tøser og jeg holdt en hyggeaften for et par uger siden og tog i byen bagefter. På det tidspunkt havde jeg egenhændigt drukket en liter vin og var langt foran de andre på fuldemandsskalaen. Den første bar vi var på var ret proppet, men vi blev der en times tid og drak noget mere. Jeg ville gerne have de andre med på en anden bare der lå lige i nærheden, men min veninder gad kun med hvis der ikke var kø - ellers ville hun gå op og sove. Der var rimelig lang kø. Men min alkoholpåvirkede hjerne fik en genial idé. Vi var gået i byen uden overtøj på, fordi min veninde bor lige overfor den bar vi var på først - så jeg tænkte at vi bare kunne snige os ind uden dørmanden opdagede det. Men det gad min veninde ikke, så hun gik hjem med kommentaren om at vi sås om 20 minutter når jeg ikke var kommet ind. Jeg gik så hen til dørmanden og spurgte om jeg lige måtte gå ind og hente min jakke. Og så var jeg inde. Han lagde ikke mærke til at jeg ikke kom ud igen. Det er altså et ret smart trick. Det var så også første gang jeg har været i byen alene. Klokken var allerede ret mange, og jeg var faktisk lidt træt, men det var også alt for lang tid siden jeg havde fået sex, så jeg sonderede terrænnet og fandt nogle søde fyre at snakke med. De drak mig så endnu fuldere og jeg tog en taxa hjem sammen med en af dem. Han var en del ældre end mig, men til mit forsvar fandt jeg ikke ud af det før dagen efter :P Hvad jeg også fandt ud af dagen efter var at vi havde haft sex for åben vindue i stueetagen. Hvis nogen er gået forbi i løbet af natten har de nok fået sig lidt gratis underholdning!

Bonusinfo: min veninde scorede også den aften. Hun er lige kommet ud af et langt forhold, så det er lang tid siden hun har været på scoremarkedet. Da hun vågnede hjemme hos en fremmed fyr og stadig var rimelig stiv var hun gået i panik, og skyndt sig at samle sine ting og smutte. Men måske skyndte hun sig lidt for meget, for da hun kom ned på gaden opdagede hun at hun havde glemt at tage bukser på! LOL

4. december 2012

Nr. 74

Okay, så siden sidst er jeg begyndt på universitetet, sagt mit job op, lavet ALT andet end at studere, fået lejlighed i den store by, dumpet min første eksamen nogensinde og snydt jer for hele tre indlæg (bare rolig - jeg kunne aldrig finde på at stoppe!). Her er nummer 74. - Og i har nok fundet ud af at jeg ikke er typen, der holder hvad jeg lover, så jeg lader være med at love hvornår i får de næste to!

Det er efterhånden et par måneder siden jeg mødte nummer 74. Det var faktisk efter den første dag på uni. Jeg havde mødt en masse nye mennesker og trængte til at være sammen med en af mine veninder. Hun var også lige startet og hendes studie havde lejet en bar, så der tog jeg hen. Min veninde har travlt beskæftiget med en dude på 29, hun lige havde mødt, så hendes veninde og jeg besluttede at gå på scoretogt. Øllene gled hurtigt ned, og vi fik hevet den ene fyr efter den anden med ud på dansegulvet. Jeg hader ellers at danse, men mange ting er ikke som de plejer når man har drukket. Og vores strategi gav også i den grad pote! Jeg scorede en mega lækker fyr og snavede uhæmmet og usmageligt med ham på dansegulvet indtil vi besluttede at rykke festen hjem til ham (altså vores egen lille tomands-fest). Jeg besluttede at tage tilbage i byen igen til min veninde efter en god gang sex. Vi skulle sove hos hendes bror, og da vi nåede derhen omkring klokken 5 om morgenen, sker der det, som altid sker, når man er skide stiv. Man prøver at lukke sig ind med en nøgle og kommer til at bøje den, så man ikke kan komme ind. Okay, det sker måske ikke så tit - men i hvert fald endte det hele med at jeg måtte få min mor til at komme og hente mig klokken halv seks om morgenen, hvilket hun var ret utilfreds med. Det forstår man jo slet ikke ;)

Bonusinfo: For at få stillet min sexlyst har jeg både været i den anden ende af landet for at besøge min Roskildeflirt (nr. 56) og tilbragt alt for meget tid i sengen sammen med Nr. 63 - I know! Shame. On. Me.