30. april 2011

Streeeeeeess

Kære læsere

Som i nok har opdaget, er det efterhånden nogle dage siden, jeg har udgivet et indlæg sidst. Det skyldes at jeg desværre er lidt stresset for tiden, fordi jeg er i gang med de sidste skoleuger af 3.g. Jeg håber i kan bære over med mig, og jeg skal nok begynde at skrive igen, lige så snart jeg har tid!!

kærlig hilsen Anna

25. april 2011

Nr. 48

Endnu en aften på Baren. Jeg var mildt sagt rimelig trængende den aften, og begyndte rimelig tidligt at lede efter mit næste offer. Jeg så chancen da Nicks ven Andreas satte sig over ved vores bord og blev siddende. Jeg var også godt beruset og gjorde mine hensigter rimelig åbenlyste. Vi nåede også at snave ret meget i løbet af aftenen. Da mine veninder var gået hjem, gik jeg med Nick og Andreas og nogle andre ned på kollegiet, hvor vi så drak videre. Jeg er ret sikker på at Andreas havde regnet med at få mig med i seng, men sådan blev det ikke. Jeg endte endnu engang hos Nick - dog uden at have sex med ham.

18. april 2011

Nr. 47

For nylig var jeg som sædvanlig på Baren fredag aften. Der går efterhånden nærmest aldrig en weekend uden jeg er der. Især derfor har jeg faktisk ret svært ved at skelne mellem de forskellige aftener, og jeg kan ikke rigtig huske hjem jeg var dernede med. Men det er egentlig heller ikke historien særlig vedkommende. Det var nemlig først på vejen hjem, jeg mødte Sebastian. Jeg var på vej ned gennem jernbanegade, fordi jeg havde besluttet at tage en omvej hjem. Jeg var ret fuld, og jeg hader virkelig at lægge mig til at sove, når jeg er så fuld. En lang gåtur er en god måde at få det værste til at gå væk på.
Jeg plejer egentlig ikke at være utryg ved at gå i Haslev om natten, men da jeg var på vej ned gennem byen, var der en fyr, der begyndte at følge efter mig og råbe at jeg skulle vente.. til at starte med gik jeg bare videre og lod som ingenting, men han blev ved, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne spørge ham, hvad han ville, som at stikke af. Han ville faktisk ikke rigtig noget. Ud over at snakke. Så jeg tænkte fint, jeg skulle jo alligevel bare gå lidt rundt. Vi gik en rimelig lang tur, og jeg var faktisk nærmest blevet ædru, da han pludselig kyssede mig. Den havde jeg faktisk ikke lige regnet med.
Inden vi skiltes fik jeg hans nummer, og lovede at skrive til ham dagen efter. Jeg var ikke specielt interesseret i ham, så jeg skrev ikke dagen efter. Så skulle man tænke at han nok ville forstå, at det var fordi jeg ikke var interesseret, men nej. Så havde han sku fundet mig på facebook, og skrev til mig der. Han spurgte hvorfor jeg ikke havde skrevet, når jeg nu havde lovet det. Du gode gud.

Forresten tager jeg til Sverige i dag, langt fra internet og elektricitet så mit næste indlæg kommer først i slutningen af ugen. god påske :)

17. april 2011

Nr. 46

Her kommer den længe ventede nummer 46 :P Jeg må indrømme at jeg selv er ret stolt af denne her scoring. Ikke fordi den adskiller sig meget fra nogle af de andre, for som de fleste af mine andre scoringer har denne her heller ikke ført til noget andet en en enkelt nat. Men det var til gengæld en vold fed nat!
Et par veninder og jeg havde været til koncert i Huset i Magstræde. Vi drak så mange øl, at der til sidst ikke kunne stå flere ølflasker på vores bord, så vi var godt parate til at tage i byen bagefter. Vi startede med at tage på Vela, men der var fuldstændig crowded, så vi gik ret hurtigt igen. Bagefter gik vi i Seven-eleven, men blev smidt ud fordi vi stod og spiste i døren. Så fandt vi en bar, men blev også smidt ud derfra, fordi vi ikke alle sammen ville købe noget at drikke. Efter det var vi rimelig negative, men besluttede at prøve at finde et andet sted. Vi fandt så en bar i nærheden af Rådshuspladsen, hvor vi besluttede at blive selvom der var helt proppet med mennesker. Line og Jeg stod i baren og drak shots, da Line fik øje på en fyr, der hed Jesper, som hun var ret sikker på at hendes søster havde gået i klasse med, og hun besluttede at gå over og sige hej. Jeg blev først stående, men fik så øjenkontakt med Jespers ven, og han vinkede mig over til dem. Vi stod og snakkede lidt, og de spurgte så om vi ville med videre til et andet sted, og det gjorde vi så.
Den næste bar vi kom til, var lige så proppet, og Line og jeg endte igen oppe i baren på jagt efter noget at drikke. Mens Line bestilte stod jeg og gloede rimelig åbenlyst på to fyre. Den ene kom over til mig, og spurgte hvem af dem jeg kiggede på og jeg svarede "Måske jer begge to", men sandheden er at jeg prøvede at komme i tanker om, om det var de to fyre vi var fulgtes derhen med. Jeg var så fuld, at jeg faktisk havde glemt hvordan de så ud. Men det var dem. Og det var ikke ham, Jesper, der var kommet over til mig, jeg var interesseret i. Det var den anden, som hed Emil. Så ham gik jeg over og snakkede med, og så kyssede vi. Vi snakkede og kyssede og havde det ret sjovt i noget tid. På et tidspunkt var jeg ude og ryge med Line, og så spurgte hun mig om jeg godt vidste at Emil var lillebror til en rimelig kendte fodboldspiller. Det vidste jeg ikke, og jeg anede heller ikke hvem den fodboldspiller var før den aften.. Det var Jesper, der havde sagt til Line, hvem han var, men Emil havde bedt hende om ikke at sige det videre til mig, for det skulle ikke være derfor jeg tog med ham hjem, hvis jeg ville med ham hjem. Og det var heller ikke derfor jeg tog med ham hjem. Jeg havde helt vildt meget lyst til ham, men jeg havde menstruation, så jeg kunne ikke havde sex med ham - og jeg sagde også til ham at vi ikke kunne have sex, hvis jeg tog med ham hjem, men han ville gerne have mig med hjem alligevel. Så det gjorde selvfølgelig. Det synes jeg fandme er sødt :P Jeg sov hos ham og vågnede op næste dag med slemme tømmermænd. Emil skulle til brunch, men jeg fik lov til at ligge og sove videre og så bare smække mig ud, når jeg ikke gad være der længere. Da jeg stod op, så jeg at det var en ret fed lejlighed, han boede i, og jeg snusede lidt rundt. Det skal man, når man har chancen :P

16. april 2011

Nr. 45

Hej folkens :D fordi jeg fejrede påskeferie, og at jeg har fundet mig en lejlighed, var jeg for fuld og for lidt hjemme til at udgive et indlæg i går - men her kommer så nummer 45.

Det var dagen inden Juleferien i 3.g. Vi havde lige afleveret studieretningsprojekt og de fleste fra 3.g var med nede og fejre det på Baren. Vi drak godt igennem og det lykkedes mig at bruge 1900 kroner på shots og diverse andre ting! Jeg tror aldrig jeg har drukket så meget på en aften, og havde også en super fed aften! På et tidspunkt tænkte jeg: "hey, ham der Adrian fra 3. e ser da ret sexet ud!". Jeg havde aldrig snakket med ham før, men det kom jeg ret hurtigt til! Der gik ikke ret lang tid, før vi begyndte at kysse rigtig meget oppe i baren. Kroen lukkede kl. 5 eller deromkring, og vi skulle være på skolen samme morgen klokken 8 til juleafslutning. Jeg tog så med nogle stykker hjem til Kasper fra 3.d, delvist fordi vi ligeså godt kunne holde os vågne hele natten, og delvist fordi jeg rigtig gerne ville kysse lidt mere med Adrian :P Vi endte med at ligge og hygge nede i stuen, mens stort set alle de andre var faldet i søvn oppe i Kaspers seng! klokken halv otte eller deromkring tog vi så op på skolen. Jeg var stadig ret fuld, og det lykkedes mig også at skvatte godt og grundigt på vej derop. Jeg snakkede ikke rigtig mere med Adrian før nytårsaften, hvor vi endte hjemme hos mig klokken syv om morgenen efter at have været til hver vores fest. Og så havde vi sex igen efter en gymnasiefest i starten af april.

14. april 2011

Nr. 44

Jeg vil godt lige sige, at jeg synes det her er en ret god scoring :D Mia, Katrine, Line og Jeg havde været til koncert - forresten en virkelig virkelig fed koncert. Jeg havde vundet to billetter, som så blev til to backstagepas, så Mia og jeg følte os mega VIP :D Efter koncerten, som var den sidste på bandets tour tog vi med til efterfest. Der var rigtig mange mennesker og rigtig lidt plads og der var helt vildt tilrøget og vi besluttede ret hurtigt, at hvis vi skulle have det sjovt, var vi nødt til at drikke os godt fulde - og det gjorde vi så. Hvis der er noget Mia og jeg er gode til, så er det at drikke os godt fulde.
Jeg så en fyr, som lignede lidt Thure Lindhardt, og syntes at han så ret godt ud - og ret fuld ud. Jeg snakkede lidt med ham, og så prøvede han at kysse mig, men der tænkte jeg, at så let skulle han ikke få lov at score mig, solvom jeg helt sikkert var interesseret :P lidt senere kyssede vi så. Senere på aftenen kom Søren fra bandet hen til mig og sagde at han havde set mig kysse med Henrik (altså ham der ligner Thure Lindhardt). Og det var så der jeg fandt ud af at det var en af hans rigtig gode venner. lidt skægt egentlig. Da efterfesten lukkede, var jeg meget tæt på at tage med Henrik hjem, og havde på en måde glemt alt om Mia, som så ringede rigtig meget til mig - og så måtte jeg jo indse, at jeg ville være en super dårlig veninde, hvis jeg bare efterlod hende midt i byen langt hjemmefra midt om natten. Jeg gik tilbage og vi besluttede at prøve at finde den bar, som Søren og nogle andre ville tage hen på efter efterfesten. Vi havde ikke noget sted at sove, så vi havde besluttet at sove på hovedbanen, hvis vi ikke fandt noget, der havde åbent til den lyse morgen :P Vi gik lidt rundt, og havde egentlig lidt givet op, da jeg stoppede op og gloede ind af et tilfældigt vindue, og der sad Søren :) Så gik vi ind og drak os lidt mere fulde, og da Søren fandt ud af at vi havde tænkt os at sove på hovedbanegården eller i en opgang insisterede han på at vi lånte en madras hos ham. Så det gjorde vi. Da vi vågnede dagen efter var vi totalt smadrede og tænkte at vi hellere måtte se at finde hjemad.  

13. april 2011

Nr. 43

Nr. 43 er en fyr der hedder Josef. Mia og jeg var hjemme hos Sara fra vores klasse i efterårsferien i 3.g og holdt hygge/druk-aften, fordi Sara var alene hjemme. Vi lavede aftensmad sammen og forsøgte at spille wii, som jeg overhovedet ikke kunne finde ud af. På et tidspunkt kom Saras ven Josef forbi. Vi fik drukket os halvfulde, det vil sige at jeg fik drukket mig ret fuld, og de andre var halvfulde. På et tidspunkt ret sent besluttede vi at gå i seng. Ida og jeg skulle sove på en luftmadras ude i stuen og Josef sov på Saras brors værelse.
  Mia faldt i søvn i løbet af no time, lige som hun plejer, men jeg var egentlig ikke rigtig træt, og det var Josef tydeligvis heller ikke. Jeg ved egentlig ikke om jeg måske har sidder og lagt lidt an på ham hele aftenen, men jeg kan forestille mig det :P i hvert faldt kom han hen til mig, efter at Mia var faldet i søvn og nogle kys udviklede sig hurtigt til noget vi besluttede at rykke ind på det andet værelse. Jeg havde sex med ham og gik bagefter ind og sov ved siden af Mia, som slet ikke havde lagt mærke til at jeg havde været væk. Hun sover virkelig tungt! Dagen efter tog vi i bonbonland med tømmermænd :D Forresten har Josef en virkelig nice overkrop!!!

12. april 2011

Nr. 42

Jeg brugte Janus til at gøre Nick (nr. 31) sur. Det virkede som det skulle. Vi sad nede i lunden på en tidspunkt i starten af 3.g, mens det stadig var varmt nok til at sidde udenfor. Jeg sad og var rigtig klam med en pizza eller en durumrulle eller sådan noget, jeg er generelt ret ucharmerende, når jeg spiser :D Der kom så nogle fyre nede fra kollegiet og holdt os med selskab, blandt andet både Nick og Janus. På det tidspunkt talte jeg ikke med Nick, men jeg lod også som om, jeg ikke længere var sur på ham, selvom jeg egentlig var det.
Da drengene gik tilbage til kollegiet, gik vi andre i fakta for at købe mere øl. Man løber altid tør for øl, når man er i lunden. Mens vi var i fakta ringede de nede fra kollegiet og spurgte om vi ikke kom derned. De andre gad ikke rigtig og ville hellere snart hjem og så videre, men Janus blev ved med at prøve at overtale mig til at komme derned, så jeg gik med til det til sidst. Desuden havde Nick spurgt om ikke vi lige kunne snakke sammen, så det tænkte jeg, at jeg også lige kunne få overstået i samme omgang. Jeg gik så derned og vi sad udenfor og drak nogle flere øl, og jeg var efterhånden ved at være godt fuld, da Janus begyndte at lægge ret kraftigt an på mig. Jeg frydede mig over at kysse med ham lige foran Nick, for jeg kunne se, at han blev irriteret over det. Lidt senere gik jeg med ham op på hans værelse og havde sex og da vi var færdige lå der en sms på min telefon fra Nick, hvor der stod. "Kan du ikke lige komme ned, når du er færdig, så vi kan snakke?!". Men det var ikke det jeg var i mest humør til på det tidspunkt, så jeg tog bare hjem. Jeg skulle også i skole dagen efter, så jeg ville gerne lige nå at sove en times tid.

11. april 2011

Nr. 41

Nu er jeg nået til starten af 3. g - nærmere betegnet introfesten i 3.g. I 3. g skal man score 1.g'ere - hvorfor? fordi det er sjovt :D jeg rendte rundt med to fra elevrådet og var rigtig fuld. Jeg og en der hedder Kia fandt på at vi ville finde en fyr at snave med. Vi ville finde en fyr vi begge to kunne snave med. Så kom jeg i tanker om en fyr fra 1.g, Lasse, som så ret sød ud, og vi gik straks i gang med at lede efter ham. Da vi fandt ham, sagde vi at vi lige skulle snakke med ham om noget vigtigt udenfor. Han gik med udenfor, og jeg forklarede ham, hvad det gik ud på: "Vi skal snave med dig. Først skal Kia snave med dig, og så skal jeg snave med dig." Og den var han frisk på. Først snavede Kia med ham, og så snavede jeg med ham :D Bagefter gik jeg ind og dansede med ham og kyssede lidt mere med ham ude på dansegulvet. Det resulterede i at hans veninde blev helt vildt jaloux, og trak ham til side og begyndte at skælde ham helt vildt meget ud. Jeg tænkte, at det pjat skulle jeg overhovedet ikke blandes ind i, og skyndte mig at smutte. Da jeg skulle til at gå, da festen var slut, kom han hen og spurgte om mit nummer, og jeg sagde, at han kunne få det for et kys.

10. april 2011

Nr. 40

Den sidste jeg scorede på den festival er uden tvivl den lækreste. Jeg mødte ham en aften hvor mig og Mia og Tine rendte rundt på festivalen. Jeg kan huske at han havde en rød t-shirt på og var mindst lige så fuld som jeg var. Da Tine og Mia ville videre, ville jeg hellere blive og snakke med Patrick. De gik videre og jeg gik på et tidspunkt med Patrick tilbage til hans lejr, som lå i nærheden af søen. Da jeg vågnede næste morgen i hans telt havde jeg onde tømmermænd og skulle tisse helt sindssygt. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, der synes, det er svært at holde balancen på vej ud af et telt, når man har tømmermænd - men svært var det i hvert fald for mig. Da jeg kom ud af hans telt, sad der to piger og snakkede. Jeg kiggede lidt rundt og kunne kun se telte til alle sider, så jeg var nødt til at spørge pigerne, hvordan jeg kunne komme ud til en sti. Det vidner lidt om hvor fuld jeg var, da jeg kom hen til den lejr aftenen før. Patrick havde sagt til mig at jeg skulle komme tilbage, når jeg havde tisset - men mine tømmermænd overtalte mig til at prøve at finde tilbage til min lejr - Selvom Patrick var ret lækker :P

Jeg glæder mig fandme til Festivalen i år!!!

9. april 2011

Nr. 39

En dag på festivalen sad vi i lejren, da jeg blev ringet op af Allan fra Bjarkes band. Han ville bare lige høre om ikke jeg skulle med ud at bade. Det skal siges at jeg lidt havde haft et crush på ham i noget tid. Vi gik så ned og badede og lå og dovnede i solen bagefter. Vi gik tilbage til hans lejr og drak et par øl, og jeg lagde godt mærke til at han kiggede på mig på en anden måde, end han plejede. Så så han pludselig på mig og sagde, at der var noget han havde haft lyst til at gøre i rigtig lang tid. Og så kyssede han mig. Dagen efter havde vi sex i hans lejlighed i Roskilde. Vi blev enige om ikke at fortælle Bjarke at vi havde været sammen. Ikke fordi vi stadig havde noget sammen, men jeg var ret sikker på at han ville blive ret ked af det over det. Og det havde jeg ret i. Noget tid efter fortalte Allan nemlig Bjarke at vi havde været sammen, og så fik jeg en besked fra Bjarke, hvor han spurgte hvorfor jeg ikke havde fortalt ham det. Egentlig rager det jo ikke ham, hvem jeg er sammen med, når vi ikke er kærester - men jeg fik alligevel dårlig samvittighed. Tyspisk.

8. april 2011

Nr. 38

Her kommer nr. 3 fra festivalen. Det er også her de bedre scoringer fra festivalen begynder!
En aften gik jeg alene rundt og ledte efter drenge-lejre. Man får rigtig meget opmærksomhed hvis man som pige går ind i en lejr, hvor der udelukkende er drenge!! Jeg fandt en lejr, med nogle søde drenge og besluttede at det skulle være mit "target". Det første der skete, da jeg gik derhen var at jeg fik en fodbold lige i smasken! De søde drenge trøstede mig så ved at give mig en øl og straks skaffe en stol til mig - det er god stil.
En af drengene, Chris, lagde så mærke til at jeg havde et støttebind på min ene ankel, og jeg fortalte at det var fordi jeg havde faldet i et hul, da vi skulle løbe ind og finde en plads den første dag, og så havde jeg vrikket om så min ankel var rimelig hævet resten af festivalen. Han var sød at forbinde min fod rigtigt og så drak de mig ellers godt fulde, så jeg både glemte min ankel og at jeg havde fået en fodbold i hovedet. På et tidspunkt gik jeg rimelig meget død og fik lov til at lægge mig til at sove i Chris telt. Vi kyssede lidt, men ellers skete der ikke rigtig mere. Da jeg vågnede om morgenen spiste vi nogle kanelgifler og så gik jeg tilbage til min lejr hvor alle stadig snorksov

7. april 2011

Nr. 37

Det her er så den første reelle dag på Roskilde Festival - og fyr nr. 2 på den festival! han hed John. Jeg kan huske at jeg kom tilbage til vores lejr efter at have været et eller andet sted henne, og så sad der en eller anden fyr, de andre havde samlet op :P - jeg tænkte "ham ku jeg godt" og så gik jeg hen og satte mig ved siden af ham og begyndte at snakke med ham. Vi snakkede lidt og flyttede så lidt væk fra de andre, og begyndte at kysse. Vi havde siddet ret længe ude i solen og jeg havde godt set at han var blevet ret rød på ryggen. Senere fortalte han mig at mens vi sad ude i solen var det begyndt at brænde helt vildt meget på hans ryg, men han ville ikke gå, fordi han helt vildt gerne ville score mig :P lidt sødt. - Senere var der en ret sjov episode, hvor vi sov i hans telt og der pludselig kom en ind i teltet. Det skal siges at han rent faktisk lå i det telt. Jeg vågnede da han kom ind, og var ret desorienteret og helt sikker på at jeg var i mit eget telt - så da han kom ind spurgte jeg hvad fanden han lavede her, hvorefter jeg blev meget pinlig, da jeg opdagede at det var hans telt og ikke mit.. - Resten af ugen var John ret påtrængende, og jeg gad ham ikke rigtig. De andre fra min lejr døbte ham kedelig-John, fordi han ofte kom og satte sig i vores lejr uden at sige et ord. Super irriterende..

6. april 2011

Nr. 36

Da jeg var på Roskilde Festival 2009 havde jeg jo en kæreste, og kunne derfor ikke score nogen fyre, hvilket var virkelig ærgerligt for det vrimler med søde fyre på festival! heldigvis var jeg single på festivalen 2010 og det udnyttede jeg, kan man vist godt sige :D De næste fem historier kommer til at handle om de 5 fyre jeg scorede de første 5 dage på festivalen.

Den første fyr jeg scorede var egentlig allerede før festivalen åbnede. Vi lå i kø til at komme ind på venteområdet natten til lørdag og det var en virkelig kold nat! Jeg havde egentlig taget ret meget tøj på, men jeg havde lånt mit tæppe til en pige, der var taget af sted i shorts, fordi jeg syntes det var synd for hende. Scoringen kan man vel lidt kalde for en nød-scoring. Jeg havde allerede mødt Jakob en gang den dag, da min lejr og jeg var på vej ud til pladsen og han kom så igen om aftenen, da alle de andre var faldet i søvn, og jeg pissefrøs og prøvede at holde mig varm med en papvin. Da Jakob kom tænkte jeg "Yes!! kropsvarme!" - så jeg hyggede og kyssede med ham hele natten- og det var en udmærket måde at holde mig varm på. Resten af festivalen ignorerede jeg ham fordi jeg egentlig ikke gad ham. og jeg fik da også scoret noget bedre de næste dage :P

5. april 2011

Nr. 35

Jeg kan ikke rigtig huske, hvordan vi kom til at kende Jonas, eller hvordan vi endte med at sidde og drikke hos ham, men jeg kan huske at det var i sommerferien 2010. Jeg mener at planen var at jeg skulle drikke sammen med Mia og Søren, som vi så tit gjorde den sommer. vi endte så med at være hos Jonas og en, der hedder Tanja. De havde de mest nuttede kattekillinger, som slet ikke var til at stå for! vi spillede yoyo og legede med de små søde killinger og drak en hel masse. Mia tog rimelig tidligt hjem, fordi hun skulle noget tidligt næste dag, og jeg lagde mig ind og sov i Jonas seng fordi jeg havde fået lidt for meget at drikke.. - det er vist ikke første gang, hva?. Senere kom Jonas så ind til mig og begyndte at ville nusse og kysse, og jeg var halvt vågen halvt sovende og tænkte 'ja ja'. jeg havde hverken specielt meget lyst eller specielt meget i mod det, så vi gjorde det. og dagen efter lavede han havregrød til mig :D dagen efter havde jeg også vilde tømmermænd, som jeg plejede ved at tage i tivoli med min mor og drikke både hende og mig fuld.!

4. april 2011

Nr. 34

Den næste fyr var Mikkel. Det var ikke ret lang tid efter jeg havde kysset med Rasmus, hvor jeg havde været med til en fest, hvor de fire fyre også var der. Ham og Nikolaj skulle samme vej, så vi fulgtes, og af en eller anden grund kom vi til at tale om dildoer, og så om MIN dildo. De fik mig overtalt til at de skulle med hjem til mig og se den, og det syntes jeg åbenbart ikke var spor pinligt, så det gjorde vi da! Da vi havde været hjemme hos mig i et stykke tid begyndte de at blive trætte, så jeg tænkte at jeg hellere måtte smide dem hjem, inden jeg lige pludselig havde to sovende drenge på mit værelse. På vej ud af døren sagde Nikolaj helt uopfordret at jeg ikke turde snave med Mikkel.. Jeg sagde at gu fanden turde jeg det, og så gjorde jeg det. Det var ikke helt dårligt.. jeg kunne godt have brugt mere af det :P

3. april 2011

Nr. 33

Der var denne her vennegruppe bestående af Karinas kæreste, Nikolaj, Rasmus, Mikkel og Søren. På ikke ret lang tid kyssede jeg med to af dem - det er de to næste. Jeg kyssede først med Rasmus (endnu en fyr med babyface), efter en gymnasiefest, som var blevet lukket af politiet. Vi var ikke færdige med at feste, og tog hjem til mig, da festen lukkede, fordi vi var sikre på at Baren ville blive fuldstændig overfyldt. Jeg sad og flirtede lidt med Rasmus, men jeg vidste at han havde en kæreste, så jeg prøvede at beherske mig lidt - kun lidt. Alle tog så hjem lidt efter lidt, også Rasmus, men så skrev jeg til ham, da han var gået, at han skulle komme tilbage. Og det gjorde han. Jeg tændte sku alligevel rimelig meget på den fyr! Vi lå og hyggede og kyssede i min seng, og jeg kunne mærke, at han gerne ville mere - det var rimelig åbentlyst, når han hele tiden prøvede at få hånden ned i bukserne på mig :P Men der var jeg da klog nok til at sætte grænsen - nu hvor han havde en kæreste. Jeg tænker, at man er en kæmpe idiot, hvis man har sex med andre, mens man har en kæreste, men det er sku heller ikke helt i orden, at have sex med folk, der har en kæreste... Han sov hos mig, og der var masser af pinlig tavshed dagen efter - han siger ikke så meget den dreng.. han har heller ikke rigtig sagt noget til mig siden. Jeg tror sku han har dårlig samvittighed..

2. april 2011

Nr. 32

Kim Johansen er guf! Grunden til at jeg kom til at lære ham at kende er at vi på et tidspunkt syntes det ville være sjovt at se hvor mange af os piger, der kunne komme ind på beautifulpeople.com. Det foregår sådan at man opretter en profil og indsender et billede af sig selv, og så kan de brugere, der allerede er oprettet stemme om man er attraktiv nok til at være medlem af Beautiful People. Jeg brugte et billede, hvor jeg var rigtig dullet op til en eller anden fest, og jeg kom da også ind, men faktisk kun med nød og næppe! Nu da jeg var kommet ind, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne kigge lidt rundt på siden, og så var det at ham Kim Johansen skrev til mig. Vi skrev lidt frem og tilbage og blev enige om, at det kunne være sjovt at mødes på et tidspunkt. Så tror jeg der gik et par måneder, men så mødtes vi også rent faktisk. Han kom hjem til mig en dag, efter jeg havde været på arbejde. Vi så en film og hyggede os og kyssede lidt og MUMS! Han var virkelig veltrænet. Vi snakkede ikke sammen efter den aften, hvor vi var hos mig. Jeg tror egentlig hverken han eller jeg var særlig interesserede i hinanden - men ja, det skader jo aldrig!

1. april 2011

Nr. 31

Jeg har egentlig glædet mig lidt til at komme ud med det her, da jeg stadig i skrivende stund er lidt rådvild omkring denne her fyr - Nick. Jeg frygter lidt, at det kunne blive en halv roman, men jeg tror jeg vil lade det blive det, hvis det er det der skal til for at fortælle denne her historie.
Jeg mødte Nick for første gang i folkeskolen hvor jeg gik og var lidt småforelsket i ham, som man nu engang var en gang i mellem den gang man ikke var så gammel. Han gik to klasser over mig i folkeskolen. Der gik så et par år uden jeg så ham, efter han gik ud af 9. klasse. Det var faktisk først da jeg startede på gymnasiet, at jeg så ham igen - han boede på kollegiet og var blevet helt vildt punk, nærmest til ukendelighed! På det tidspunkt var mit crush forlængst gået i sig selv og jeg tror egentlig jeg nærmest havde helt glemt ham. Jeg kom til at se ham engang imellem fordi jeg blev venner med nogle andre, der boede på kollegiet og det var også i den forbindelse jeg kyssede med ham første gang. Jeg mener det var i vinterferien 2010, hvor han forresten også var startet på gymnasiet på samme årgang som mig selv. Jeg var inde på hans værelse sammen med min ven Peter. Vi sad og drak bogstaveligt talt hele natten og så spurgte Nick om jeg ikke bare ville crashe hos ham, og jeg var meget træt, så jeg tog i mod tilbuddet. Vi lagde os til at sove, men ingen af os faldt i søvn, så vi lå bare og snakkede i stedet for, og så spurgte han pludselig: "you wanna make out?", og tjo, det ville jeg egentlig gerne, selvom det slet ikke var faldet mig ind før lige i øjeblikket, og så kyssede han mig. Efter det sås vi nogle gange, havde det super hyggeligt og havde noget fantastisk sex, det bedste sex, jeg nogensinde har fået, må jeg indrømme. Der var det så, at jeg begyndte at få følelser for ham og da jeg sagde til ham at jeg var brændt varm på ham, sagde han at det ikke kunne blive til mere... Vi talte ikke sammen i et stykke tid, men så begyndte vi at have sex igen og blev enige om, at det egentlig fungerede ret godt for os begge at være venner med fordele. Vi havde sex i perioder frem til sommeren 2010.
På Roskilde Festival var han meget i den lejr, jeg boede i og begyndte at opføre sig lidt som om han gerne ville noget mere og en af aftnerne sagde han til mig, at han egentlig gerne ville have at det blev til noget mere mellem os. Jeg var ovenud lykkelig! - tre uger efter var han gået tilbage til sin ekskæreste. Jeg fandt ud af det gennem en ven. Han havde ikke engang nosser til at fortælle mig det selv. Jeg har aldrig nogensinde været så vred og så såret. At jeg fandt ud af at vi skulle have biologi sammen efter sommerferien gjorde ikke det hele mere bedre. Det var pisse akavet at starte i skole igen, for jeg havde undgået ham så godt jeg kunne resten af sommeren og vi havde overhovedet ikke talt om det. Jeg hadede at se ham og jeg hadede at skulle være i nærheden af ham.
Så var der en aften omkring et par måneder efter skolestart, hvor jeg var nede på kollegiet og drikke nogle øl, og Nick var der også. Han spurgte om vi ikke skulle snakke, og det sagde jeg okay til. Han undskyldte en milliard gange og sagde at han godt vidste, han havde været en idiot overfor mig. Han overbeviste mig om at han virkelig var ked af det. Jeg troede på ham og faldt i igen. Vi havde sex samme aften. Jeg tilgav ham og vi begyndte at have sex igen en gang imellem. Jeg overbeviste mig selv om at jeg ikke længere havde følelser for ham, at det bare var sex. og det var fedt. Det var fedt lige indtil han droppede mig for tredje gang. Det var efter en gymnasiefest, hvor jeg egentlig var gået i seng. Han skrev til mig og sagde at han gerne ville snakke med mig, og jeg ved ikke hvad fanden jeg havde regnet med, men jeg stod op og gik ud for at mødes med ham. Det første han sagde var at denne gang ville han gøre det face to face. Så vidste jeg godt hvad det handlede om. Jeg vendte om og styrtede hjem og tudede. Jeg tudede og tudede og der gik det op for mig, at jeg nok havde lagt følelser i det igen. Når man er bollevenner skal man jo ikke regne med at det holder evigt. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg havde regnet med. Jeg følte mig så dum.
Nu er jeg faldet i igen. Jeg ved ikke om det kommer til at være på samme måde denne gang, men det skulle ikke undre mig.

Nick har fået lov til at droppe mig tre gange på et halvt år, og alligevel kan jeg ikke sige nej til ham. Det er bare et eller andet ved den dreng, der er fuldstændig uimodståeligt for mig. Om det er følelser, det ikke helt er forsvundet, eller om det udelukkende er sexuel tiltrækning, det ved jeg ikke helt. Jeg mistænker mig selv for stadig at have følelser for ham. Og jeg mistænker mig selv for aldrig at kunne slippe helt af med dem. Måske bliver det nemmere for mig at glemme ham og stoppe med at drømme om ham hver anden nat, når vi ikke går i gymnasiet sammen længere og når han ikke sidder bag mig i biologi tre gange om ugen længere..
Ååååh gud, det var godt at komme ud med. Jeg har aldrig tudet så meget over en fyr, været så vred på en fyr, tænkt så meget på en fyr i så lang tid og drømt så meget om en fyr. Hvis bare jeg kunne få ham ud af hovedet.